Sunt proceduri care au drept rezultat o eliminare a excesului de lichide şi toxine, o slăbire în circumferinţe şi în kilograme, cu puternice efecte anticelulitice, antivergeturi şi de hidratare.

Având beneficii multiple asupra frumuseţii şi sănătăţii, tratamentele corporale sunt eficiente pentru toate vârstele şi problemele corporale. Acestea pot fi făcute atât la cald (în termocuvertă/capsulă/tunel) cât şi la rece (pentru persoanele cu fragilitate capilară, piele flască sau cu contraindicaţii pentru tratamentul la cald).

Ai nevoie de ajutor?

Tratament corporal cu namol marin

Acţionează împotriva retenţiei de apă, problemelor circulatorii, senzaţiei de picioare grele, împotriva picioarelor umflate, a celulitei datorate retenţiei de apă. Purifică, drenează, detoxifică organismul. Acesta a fost conceput pentru a îmbunătăţi sistemul circulator limfatic. Este recomandat în special pentru persoanele cu problemele retenţie de apă şi edeme.

Poate fi realizat atât la cald, cât şi la rece. Tratamentul la cald este folosit şi în tratamentele de slăbire  deoarece concentraţiile din iod împreună cu extractele de plante  măresc acţiunea lipolizei.

Acţionează împotriva retenţiei de apă, dar şi la nivelul sistemului limfatic care cauzează dezvoltarea celulitei. Acest tratament menţine o rată constantă de stimulare a metabolismului care să absoarbă mineralele esenţiale, vitaminele şi oligoelementele din Fucus – astfel, obţinându-se un echilibru al organismului, o restructurare şi tonifiere a ţesuturilor. Este un tratament eficient pentru decongestionarea ţesuturilor şi eliminarea celulitei datorită proprietăţilor anti-lipidice care îmbunătăţesc vizibil textura pielii.

Masaj relaxant al corpului cu uleiuri esentiale

Utilizarea aromoterapiei ca „supliment” al masajului conduce la optimizarea efectelor benefice pe care acesta le are asupra organismului tău. În funcţie de efectul pe care doreşti să îl obţii – de calmare, energizare, relaxare sau afrodiziac – pielea ta absoarbe uleiul cu care este unsă şi contribuie la modificarea stării de spirit, în acord cu mişcările dibace ale maseurului. Astfel, dacă doreşti să ai mai multă energie pentru o anumită activitate, trebuie folosite mişcări energice de masaj; pentru un efect de calmare a organismului, mişcările de masaj trebuie sa fie line.