Acces bars reprezintă o serie de instrumente și procese menite să faciliteze mai multă conștienţă pentru toți. Conștienţa este abilitatea de a fi continuu deschis și prezent în viaţa de zi cu zi.

Fiind deschis și dispus să primești orice răspunsuri, vei începe să-ți recunoști și dezvolți talentele și abilitățile cu care ai fost dăruit.

Bars  sunt 32 de puncte pe cap unde ai stocate toate gândurile, ideile, convingerile, considerațiile, emoțiile si atitudinile pe care le-ai crezut importante. Când se accesează aceste puncte, undele cerebrale se încetinesc și pot fi, astfel, accesate  comportamente, sisteme de credință și puncte de vedere acumulate din copilărie. Vei începe sa fii prezent, iar trecutul nu se va mai proiecta în viitor în același fel. Ședințele de bars pot fi folosite pentru a facilita schimbări în toate ariile vieții. Știința ne spune că forma celulelor devine elicoidală sub influenţa gândurilor, sentimentelor și emoțiilor, acesta fiind de fapt primul pas spre îmbolnăvire. Rularea bars eliberează acest efect negativ asupra celulelor, permițându-le să revină la forma sferică, normală, facilitând mai multă ușurință pentru corp.

Nu poți să greșești și nu poți face rău nimănui rulând bars.
Vor fi necesare circa 3 săptămâni pentru a avea rezultate și pentru a reuși să  recunoști schimbările.
Se recomandă efectuarea şedinţelor la un interval de o săptămână.