Livia Găitan

În practica masajului, Livia Găitan pune la dispoziție grijă și devoțiune, având conștiința faptului că își urmează calea. "După mulți ani, în cu totul alt domeniu de activitate, altceva am simțit că mă poate ajuta și mă poate face să simt bucuria împlinirii sufletești. Lucrul mâinilor mele a început să capete alt sens. Am învățat sa fac masaj sub îndrumarea unor oameni minunați în cadrul cursului de calificare tehnician maseur din 2014, urmând ca apoi să completez masajul cu studiul uleiurilor esențiale în cadrul cursului de practician al tehnicii aromatouch sub îndrumarea doamnei doctor Monica Gorea. Recent, am adăugat în formările mele și calificarea de practician Acces Bars, formare care aduce un plus de relaxare și eliberare psiho-emoțională pacienților mei în cadrul sesiunilor de masaj.

Iuliana Dumitru

“Cineva spunea că dacă vrei să înveţi să faci bani, du-te la cineva care a învăţat să-i facă, dacă vrei să îţi vindeci familia, du-te la cineva cu o familie sănătoasă, dacă vrei să înveţi cum să-ţi creşti copiii fericiţi, du-te la cineva care a crescut copii fericiţi. Aşa că dacă vreţi să vă vindecaţi spiritual, să vă creşteţi copiii fericiţi puteţi s-o întrebaţi şi pe Iuliana prin ce a trecut.”
Absolventă a Facultăţii de Psihologie şi de Asistenţă Socială, a dus educaţia la nivel superior în domeniul consilierii şi psihoterapiei prin urmarea cu succes academic a masterului de consiliere şcolarş şi educaţie în carieră, precum şi prin formarea în psihoterapie de familie, cuplu şi copil. Ca psihoterapeut, mamă a trei, soţie şi om a căutat înţelesul ascuns al vieţii în ţinuturi îndepărtate şi în diferite curente spirituale. Preocupată de misticism, ezoteric, astrologie şi-a dezvoltat al şaselea simţ prin bunul simţ. A ajuns la înţelepciunea că adevarul e în noi, simplu şi evident şi pentru asta i-au trebuit zeci de cursuri pe teme spirituale, mii de cărţi citite şi studiate, teritorii explorate, maeştri şi astrologi celebrii îndrumători, sute de ore de terapie şi viaţă simplă de familie. A învăţat, a trăit, a eşuat, a izbândit şi continuă s-o facă, experimentând viaţa în întregul ei.

Andreea Durdeu

Salut, eu sunt Andreea şi cred cu tărie următorul lucru: Copiii sunt daruri divine iar joaca e “sfântă”. Nu afirm acest lucru doar pentru momentele lor de gingăşie infinită, pentru scumpeţimea şi inocenţa copiilor. Astea sunt uşor de iubit, de apreciat şi acceptat. Eu simt că darul adevărat din spatele copiilor este puterea lor de a ne reîntregi, de a ne pune faţă în faţă cu golurile noastre, cu rănile noastre, dar şi cu resursele infinite pe care încă nu ştim că le deţinem. Experienţa acumulată de-a lungul a şapte ani, atât pe plan personal cât şi profesional, mi-a demonstrat că barierele de comunicare dintre copilaşi şi adulţi se pot sfărâma prin magia jocului conştient. Odată intraţi în lumea copiilor, ne vedem oglindiţi în ei, ne înţelegem mai bine şi poate chiar şi pe părinţii noştri îi desluşim din altă perspectivă. Pun la dispoziţie în lucrul cu copiii iubirea şi fascinaţia mea pentru cei mici, experienţa dobândită ca educator şi instructor Fastrackids, experienţa acumulată ca trainer educaţional liber-profesionist şi formarea în psihopedagogie alternativă sub îndrumarea Prof. Florian Colceag. Totodată, sunt licenţiată a Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice şi vânez cărţi şi cursuri de parenting şi spiritualitate. În rest, pictez, desenez, meşteresc, stric, repar şi învăţ continuu să fiu Om.

Ioana Dobrin

Sunt Ioana și sunt iremediabil îndrăgostită de natura umană. Am absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației, specializarea Psihologie din cadrul Universității București. În paralel am studiat cursul de Programare Neuro-Lingvistică în urma căruia am obținut Certificatul Practician de Programare Neuro-Lingvistică.

Am întâmpinat sfârșitul facultății cu decizia fermă de a-mi continua studiile în direcția psihoterapiei drept pentru care am urmat programul de master Psihodiagnoză, Psihoterapie Experiențială Unificatoare (PEU) și Dezvoltare Personală, Universitatea București.

De asemenea, am urmat cursul de Psihosexologie-Evaluare și Intervenție Terapeutică” din cadrul Institutului de Psihoterapie Experiențială Română- SPER iar în prezent mă pregătesc spre a-mi completa studiile.

Sunt psiholog clinician, psihoterapeut și psihosexolog.

NONJUDICATIVITATE și CONSIDERAȚIE DEPLINĂ FAȚĂ DE EXPERIENȚELE CELORLALȚI este unul dintre principiile după care mă ghidez mai ales atunci când oamenii aleg să-mi calce pragul cabinetului.

În viața noastră pot exista momente în care ne simțim singuri, neputincioși, neîncrezători și neînțeleși.

Pot exista momente în care deși toate aspectele pe toate planurile vieții noastre se armonizează frumos, uneori simțim că ne lipsește ceva fără să ne dăm seama ce mai exact.

Pot exista momente în care suntem cuprinși de o agitație interioară pe care nu reușim să o controlăm, momente în care simțim că nu ne regăsim fizic sau sufletește, momente în care totul poate părea prea mult și copleșitor pentru noi, momente în care simțim că nu suntem apreciați, iubiți și respectați, momente în care vrem să schimbăm ceva dar nu reușim sau poate nu avem curajul să îndrăznim, momente în care parcă am vrea să fugim dar ceva ne oprește, momente în care ne simțim abandonați, judecați și discriminați.

Absolut toate trăirile din viața noastră ne arată cel mai important și valoros dar pe care toți îl avem: UMANITATEA!

Te invit să-ți dai voie să explorezi și să profiți frumos de acest dar.
Te invit să-ți dai voie să te bucuri de el și să-l trăiești indiferent de cum ți se arată el în funcție de momentele din viața ta.
Te invit să-ți dai voie ca atunci când ai nevoie, să-mi dai voie!
Să-mi dai voie să fiu lângă tine, să te ascult, să te înțeleg, să te sprijin sau pur si simplu SĂ FIU.
Te invit să ne vorbim sau poate doar să ne privim.
Te invit să-mi ceri ajutorul dacă asta simți.
Nu sunt magician, nu dau sfaturi de viață iar toate soluțiile și resursele de care ai nevoie, sunt la tine! Te invit să-mi dai voie să te ajut să le descoperim împreună!

TE INVIT CA ATUNCI CÂND AI NEVOIE, SĂ-MI DAI VOIE SĂ FIU LÂNGĂ TINE!

Karina Petrescu

Am absolvit Facultatea de Psihopedagogie specială și Asistenţă Socială, cu master în Management organizațional și al resurselor umane, atestată în consiliere școlară, educațională și vocațională (COPSI), psihoterapeut cognitiv-comportamentalist, formator.

citeste mai mult

Expertiză în formarea copiilor și adolescenților, cultivată în peste 15 ani de activitate.
Experiență la catedră (2 ani).
Experiență în dezvoltare comunitară.

Aurelian Gavrilescu

Aurelian Gavrilescu intră în categoria terapeuţilor care lucrează împreună cu Dumnezeu spre vindecarea pacienţilor. După cinci ani de zile petrecuţi în rugăciune în peşteră, şi-a descoperit menirea în arta masajului, artă în care, după cum o mărturiseşte, „el pune mână şi Dumnezeu pune mila”.

citeste mai mult

De peste 13 ani, Aurelian practică masajul îmbinând diferite tehnici în funcţie de nevoile pacientului. Printre specializările sale se numără masajul medical, drenajul limfatic, reflexoterapia şi Yumeiho.
Tehnica Yumeiho este o practică aplicată în scop preventiv care presupune aplicarea unui întreg ansamblu de procedee manuale ce restabilesc echilibrul funcţional al organismului şi elimină sau ameliorează o gamă variată de tulburări care în timp pot genera suferinţe cronice.

Procedeele constau în tehnici de manipulare osteoarticulare, elemente de stretching, exerciţii de optimizare a biomecanicii aparatului locomotor.
Vârsta pacienţilor nu este o problemă, el reuşind să trateze cu aceeaşi grijă, dăruire şi pricepere oamenii de la cea mai fragedă vârstă până la cea mai avansată.

Nadia Dinca

Numele meu este Nadia Dinca, sunt Terapeut de Terapii Alternative, Consilier psihologic si pentru dezvoltare personala, Facilitator Access Bars si Life and Spiritual Coach.

citeste mai mult

Access Bars este o terapie energetica de eliberare a blocajelor din trup si minte, care iti influenteaza buna desfasurare a vietii de zi cu zi. Se face prin atingerea usoara ( cu buricele degetelor) a unor puncte energetice aflate pe pielea capului.
Sunt 32 de puncte pe scalp care se ocupa de toate domeniile vietii nostre dintre care va enumar cateva, intr-o ordine aleatorie: Bani, Control, Creativitate, Bucurie, Corp, Sexualitate, Comunicare, Creeare de conexiuni, Creeare de forme de viata, Vindecare.
Este o metoda folosita cu success atat in eliberarea stresului cat si ameliorarea unor boli destul de grave atat fizice cat si psihice.

Consilierea psihologica si pentru dezvoltare personala se bazeaza asa cum ii spune si numele pe anumite metode din psihologie. Eu imbin cu success atat metode din psihologia clasica, cat si metode din terapiile alternative si spiritualitate, totul in functie de nevoile celui care apeleaza la serviciile mele.
Nu folosesc niciodata aceleasi metode pentru toti pacientii, ci le personalizez in functie de nevoile fiecaruia pentru ca asa cum stiti fiecare dintre noi este diferit si are nevoie sa fie tratat in functie de felul lui de a fi si de necesitatile pe care le are.

Life and Spiritual Coaching este o metoda prin care redescoperi cum sa ajungi la natura si esenta ta divina, sa faci pace cu tine si cu Dumnezeu, intr-un mod simplu si practic. Aceasta tehnica nu are nici o legatura cu biserica si cu religia, deoarece spiritualitatea nu este religie, este natura noastra divina, este modul in care am fost creeati, insa din pacate am uitat acest lucru si ne-am indepartat de-a lungul vietii de noi insine, devenind tot mai mult ceea ce vrea societatea sa fim si nu ceea ce am fost noi creeati sa fim.
Daca vrei sa inveti sa te iubesti pe tine insuti si sa redescoperi cine esti tu cu adevarat si de ce ai venit pe acest pamant, tehnica aceasta este cea mai potrivita pentru tine. A venit vremea sa intelegem cu adevarat ca doar iubindu-ne pe noi insine, vom putea sa ii iubim si pe ceilalti. Pentru ca daca tu nu stii sa te iubesti pe tine, nu vei reusi sa il iubesti pe aproapele tau.

Biorezonanta magnetica este o tehnica prin care cu ajutorul aparatului Bris de la Biomedis sunt masurate activitatile tuturor organelor noastre interne si starea in care acestea se afla. Acolo unde apar probleme de functionare a organelor aparatul le arata si mai mult de atat are si un program prin care trateaza aceste disfunctionalitati.
Este o metoda simpla, noninvaziva, care dureaza 45-50 minute, in functie de afectiune si care este facuta intergral de aparat, fara vreo interventie de-a mea.
Durata unei sedinte de terapie, indiferent de metoda aleasa, este de 60 de minute.

Elena Stefan

Sunt Elena Stefan de profesie sunt profesor de limba engleza. Viata mi-a condus pasii catre Terapiile alternative si catre o noua abordare a vietii.

citeste mai mult

Aromaterapia a contribuit la o schimbare majora in viata mea si a familiei mele. Un nou univers minunat, s-a deschis in fata mea, cu rezultate incredibile, rezultate la care eu efectiv nu speram.
Ulterior m-am format in domeniul Terapiilor Alternative absolvind cursurile de baza ANATECOR, cu specializari in :
Aromaterapie cursuri prin Academia Vivasan, specializarea principala.
Reflexoterapie certificat prin Ministerul Muncii
Access Consciousness Bars practitioner , certificat international.

Consilier de Dezvolate personala certificat prin Ministerul Muncii.

Sunt pasionata si de Feng Shui si Astrologie, pe langa pasiunea mea din ultimii 4ani.

Daniela Iacobescu

Sunt Daniela Iacobescu si ofer terapie de reabilitare, terapie energetica, fiind bioenergoterapeut, vindecator reabilitolog.

citeste mai mult

Serviciile oferite sunt:

  • terapia de reabilitare a centrelor informationale ale organelor omului
  • terapia de reabilitare prin sugestie si post sugestie
  • terapia de reabilitare prin regresie
  • terapia de reabilitare karmica
  • terapia de reabilitare prin meditatie
  • terapia de reabilitare prin eliminarea blocajelor la nivel fizic si emotional
  • terapia de reabilitare psihoinformationala,

Reabilitarea are mai multe forme: verbala, vizuala, prin pase, prin aplicarea palmelor, respiratorie, prin culori, prin mantre sau prin rugaciune. In plus folosesc si reabilitarea la distanta prin diferite forme: divin piramidale, divin matriceale, cosmopsihoinformationale,, psihoinformationale, psihosugestive, terapia psy de protectie pentru orice forme de energie negativa….

Practic lucrez cu orice persoana, copil, adult, batran care are o problema, de orice natura, fizica, psihica, emotionala, iar metoda folosita difera , in funtie de fiecare, dar este o forma de terapie energetica.

In plus, tin si cursuri de reactivare a armoniei interioare, cursuri care au la baza o parte din aceste terapii.